Idi na početak

Anti-slip (CGP) podloge i palete

Š  Šumadija Omega d.o.o. je generalni distributer francuske kompanije CGP koja je u svetu poznata po anti slip papiru i slip sheet paletama. U današnje vreme svedoci smo da je povećanje profita nezamislivo bez novih proizvoda i patenata koji ce doprineti boljoj prodaji, a time i povećanju profita. Mi nudimo opciju uštede na pakovanju koja može olakšati poslovanje. Korišćenjem CGP proizvoda olakšavamo poslovanje dobijajući na brzini utovara, istovara i bezbednosti. Proizvod će biti prezentovan tako da u svakom momentu i na svakom mestu izgleda kao da je upravo sišao sa proizvodne linije. Korišćenjem proizvoda iz palete proizvoda kompanije CGP mogućnost uštede pri korišćenju streč folije je do neverovatnih 70%. Ukoliko imate dodatnih pitanja na raspolaganju sam.

Stabulon 60/85/100/140/220/300/450/600/800

S  Stabulon serija predstavlja višeslojne neklizajuće papirne podmetače (podloške, podloge). Razlikuju se u težini (gramaturi) papira, a napravljeni su od recikliranog papira, obostrano oslojeni. Visok kvalitet proizvoda podrazumeva i visoko ne-klizajuća svojstva, ravne i postojane listove, lake za upotrebu. Proizvodi poseduju eko-dizajn sertifikat ISO 14062. Koriste se za tercijalno pakovanje, indirektan kontakt sa hranom. Služe za stabilizaciju bilo koje vrste pakovanja. Ručno postavljanje, a moguća je i automatizacija.

Stabulon B/E/B600/Ocean

D  Dve vrste profilisanih podmetača. Neklizajući gornji i donji sloj, profilisana tabla B ili E profil. Dostupne table i sa odsečenim uglovima. Gramatura 400-600 gr/m2. Stabulon Ocean je profilisani podmetač 100% vodootporan.

Stabufilm 35/70

P  Polietilenska neklizajuća folija (HDPE) velike gustine. Visoko neklizajuća svojstva, vodootporna, prozirna, za pakovanje burića, kanti, vreća.

Stabumax 500

N  Neklizajuća podna prostirka. Gornji i donji neklizajući sloj, karton u sredini, služi za osiguranje u drumskom transportu, železnici i kontejnerima. Debljina prostirke ne utiče na visinu pakovanja.

Anti-slip CGP podloge podloske podmetaci


"Basic Board" saćasta tabla

B  Basic Board je saćasta neklizajuća tabla izuzetne čvrstine, koja između gornjeg i donjeg neklizajućeg sloja ima saćasti karton. Postavlja se direktno na paletu, idealno za osiguranje burića, bačvi, kanti.

Stabustop

E  Ekstremna neklizajuća svojstva, FSC reciklirani papir težine 140/220/450 gr/m2, za standardne dimenzije paleta ili dimenzijama po narudžbi kupca. Dostupno u tablama i rolni.


Ekologistik čvrsta podloška i "slipsheet" palete

Z  Zamena za drvene i plastične palete, za stabilizaciju tereta (AK, AH, XH), 100% reciklirajuće. Nosivost do 1500 kg. Idealne za izvoz, nije potreban ISPM 15 tretman za prekookeansku isporuku. Primenljive za sve vrste pakovanja, optimizacija prostora u skladištu, smanjenje troškova transporta. Sastav: kraftliner papir 650-750 gr/m2. Vrste: ekologistik KK (dve neoslojene kraft strane), ekologistik AK (gornja strana neklizajuća, donja strana kraft), ekologistik AH (gornja strana neklizajuća, donja strana vodootporna), ekologistik XH (gornja strana ekstra neklizajuća, donja vodootporna).

Anti-slip CGP brošura