Idi na početak

Otkup, prodaja, servis i rentiranje paleta

Š  Šumadija omega u svojoj ponudi ima širok spektar usluga vezano za sve vrste i dimenzije paleta, posebne ili univerzalne namene, po specijalnim željama naših kupaca. Od samog osnivanja, održavamo tradiciju strogih standarda u kvalitetu proizvoda koje imamo u ponudi, sa tendencijom daljih unapređenja i proširenja asortimana usluga.

P  Pored proizvodnje paleta što je i naša osnovna delatnost, bavimo se i servisiranjem korišćenih paleta, prodajom i otkupom novih, i iznajmljivanjem našeg osnovnog proizvoda. Obzirom na to da svaki kupac ima svoje individualne potrebe, i da je Vaše zadovoljstvo naš osnovni cilj, ukratko Vam predstavljamo naš asortiman usluga:

Otkup i prodaja paleta

D  Danas je nezamisliv proces proizvodnje i transport robe bez paleta, koje umnogome olakšavaju prevoz robe od mesta do mesta. Ravne, drvene strukture su pomogle da se umesto ručnog prenosa robe do prevoznog sredstva, roba prenosi viljuškarom u homogenoj strukturi više pakovanja proizvoda uredno složenih na paleti.

P  Po vrlo pristupačnim cenama, Šumadija omega vrši otkup i prodaju paleta, svih dimenzija i vrsta koje su namenjene različitim potrebama. Dovoljno je da nas pozovete ili pošaljete upit, jednostavnim popunjavanjem kontakt forme na našem vebsajtu, mi ćemo Vam u što kraćem vremenskom roku odgovoriti.

Reparacija (servis) paleta

M  Možda Vam nije potrebna kupovina novih paleta, ali Vam je potrebna popravka već postojećih kod kojih se prilikom transporta dogode oštećenja. I za to imamo rešenje.

P  Pored usluga otkupa i prodaje paleta, možemo Vam ponuditi i reparaciju, odnosno servisiranje (razne vrste popravki) paleta, kako bi duži vremenski period imale funkciju i olakšavale Vam dalji rad, a pri čemu bi ostvarili uštedu.

Reparirane servisirane palete

Oštećene palete

Iznajmljivanje paleta

T  Takođe, da bi naša usluga bila kompletna, imamo ponudu i za saradnike kojima je potreba za korišćenjem paleta kratkotrajna i na određeni vremenski period, u smislu iznajmljivanja našeg osnovnog proizvoda. Time se olakšava proces skladištenja paleta, i obezbeđivanje prostora za iste.

Usluge palete

Reparirana paleta